Ratkaisut

Mitä teemme?

Olemme käyttäjäkeskeisen digitaalisen median suunnittelun, käytettävyyden, käyttäjätutkimuksen ja palvelumuotoilun ammattilaisia. Luomme digitaalisia palveluja ja viestintää, kehitämme liiketoimintaanne käyttäjätutkimuksen avulla sekä ideoimme uutta suunnittelupalvelujemme avulla. Preeriapingviini on perustettu vuonna 1995.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelujemme tavoitteena on tarjota asiakkaille ja käyttäjille merkityksellinen, vaikuttava sekä saavutettava lopputulos. Kyse voi olla verkkosivuista, yritysilmeen tai printin suunnittelusta, videoinneista, viestintäsuunnitelman teosta tai sisällöntuotantoa mobiilista someen. Voit tutustua lähemmin eri osa-alueisiin alla olevista linkeistä.

Käyttäjätutkimus

Suunnittelun, konseptoinnin ja toteutusten tueksi olemme tehneet käyttäjätutkimuksia yli kymmenen vuotta ja niiden pohjalta on vaikutettu lukuisten palvelujen ja sovellusten käytettävyyteen, saavutettavuuteen ja käyttökokemukseen.
Käyttäjätutkimus on tiedonhankintaa suunnittelun tueksi ja suunnitteluratkaisujen evaluoimiseksi. Käyttäjätietoa on viisasta kerätä ja hyödyntää koko suunnitteluprosessin ajan, aina ideoinnista palvelun julkaisuun – iteratiivisesti ja ketterästi.

Menetelmät valitsemme aina projektin tarpeen mukaan. Voit tutustua tyypillisimpiin käyttämiimme menetelmiin alla olevista linkeistä:

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilun avulla kehitetään asiakas- ja käyttäjäkokemusta sekä liiketoimintaa. Tehtävänä on usein luoda tai kehittää palvelu, joka vastaa käyttäjien tarpeita ja liiketoiminnallisia tavoitteita.